A tükörboltos mondta meg, hogy hol vegyek iker babáknak babakocsit

A párommal már régóta együtt vagyunk. Immáron 5 éve. Mindketten remek állással rendelkezünk, és van egy szép, nagy házunk mégis mikor először megtudtam, hogy gyermeket várunk kicsit kétségbe estünk. Aztán mikor megtudtuk, hogy ráadásul ikreim lesznek, már nagyon kétségbe estünk. Mi lesz így velünk? Mit fogunk tenni? Felkészültünk rá? Az iker dolgok mindig sokkal drágábbak! Nem tudom, hogy mit tegyek, de mégis aztán úgy láttam jónak, ha elmegyek és kicsit kiszellőztetem a fejem. Egy kis shoping túra mindig jót tesz! Közbe eszembe jutott, hogy otthon eltörött a tükrünk, na tessék, elvileg ez balszerencsét hoz. Aztán pedig bementem egy boltba, ahol lehetett tükröket is kapni, és venni akartam egyet. Már ki is választottam egyet, mondván na ez jó lesz, amikor aztán nagyon elszomorodtam. Az eladó kedvesen mosolygott rám:

 • Mi a baj drága? Túl drága a tükör?
 • Nem. Ez éppen jó áron van. Csak tudja, az van, hogy kisbabát várok. Ráadásul kettőt egyszerre!
 • Az, biza nagy dolog! De ennek örülni kell!
 • Tudom, tudom, örülök is! Csak néha belegondolok, hogy mennyi mindent kell még venni a babának is, és elszomorodok.
 • Szomorkodni kár ilyenért! Adok egy tippet magának! Van babakocsija?
 • Nincs.
 • Rendben. Akkor vegyen innen ahonnan mondom. Van egy weboldal, ahol nagyon jó minőségű és olcsó iker babakocsikat árulnak. Nagyon szépek és többfunkciósak! Vegye meg először a babakocsit drága, és utána meg fog nyugodni!
 • Rendben, köszönöm a tanácsot.

Miután kifizettem a tükröt kicsit elgondolkoztam az eladó szavaim. Talán ha megvenném az első dolgot a babáknak, akkor kicsit megnyugodnék. A babakocsi pedig fontos tartozék! És nem mindegy ám, hogy honnan szerzi be az ember! Számomra nagyon fontos a higiénia, így mindenképp újat szeretnék venni. Felmentem az oldalra és tényleg nagyon szép babakocsikat árultak egységes áron. Nagyon tetszett mindegyik, alig bírtam választani. Végül rákattintottam egy pöttyösre, és részletes leírást kaptam a működéséről, tartozékokról és mindenről. A kerekek felfújhatóak, és könnyen állíthatóak, a hátsó kerekekkel fékezni is lehet. A babakocsit autós babahordozóvá és mózeskosárrá is át lehet alakítani. Van szellőztető ablak és állítható ülésmagasság. Praktikus babatáskát is adnak hozzá és nagy bevásárló táskát. Egy ilyen vásárlással több legyet üthetünk egy csapásra! És a pöttyös mintázat! Hát ez milyen cuki! Már is jobb kedvem lett. Meg is rendeltem rögvest! Reméltem, hogy a férjem nem fog kiakadni amiért nélküle döntöttem el, de nem akartam tovább várni. Szerencsére hamar kihozták és a szállítás ingyenes volt. A futár meg is kérdezte, hogy elégedett vagyok-e a kiszállítással, én pedig mondtam, hogy teljes mértékben.

Amikor a párom hazaért, a babakocsi csomag ott várta a bejárati ajtóban.

 • Ez meg mi? – kérdezte.
 • Rád várt, hogy összeszereld! – mondtam.
 • Ez egy babakocsi?
 • Bizony!

Láttam, hogy a meglepettsége után a kíváncsisága vett rajta erőt. És elkezdte összerakni. Segítettem neki, habár egy babakocsi összeszerelése férfimunka, én szeretném, hogy a jövőben mindent amit csak lehet, együtt oldanánk meg. A végeredmény nagyon szép lett:

 • Nahát! Ez pöttyös!- mondta a férjem.

Ez a pöttyös aranyos kicsi kocsi feldobta az ő kedvét is, és az enyémet is. Tudja, hogy imádom a pöttyös babakocsikat! Minden cuccom pöttyös. Miután összeraktam, lefotóztam és átküldtem a rokonoknak. Anyukám visszaírt, hogy milyen szép és neki mennyire tetszik, apukám csak egy like jelet küldött. A párom szülei is hasonlóképp reagáltak. A barátaink is teljesen odavoltak érte, hogy milyen szép, divatos és modern babakocsink van! Bizony, tudtam én, hogy egy kis vásárlás jót tesz! Úgy gondolom, hogy mostantól kevesebbet kell költenem magamra, és többet a kicsire, és nagyon boldog vagyok, hogy nemsokára lesz valaki, akiről igazán gondoskodhatok! Majd ha felnő, mindent el fogok mesélni neki! Minden apró részletet! Például ezt a történetet is!