Ajándékokat válogattam karácsonyra a Maxmoda táska webáruházból

Világ életemben olyan ember voltam, aki képes még december 24.-én is ajándékok után rohangálni, ami valljuk be, nem a legkellemesebb dolog, mert nagyon sok stresszel jár. Éppen ezért döntöttem úgy, hogy idén minden másképp lesz, most időben fogok mindent beszerezni. Büszkén jelenthetem, hogy a családtagjaim 30 százalékának már beszereztem a kigondolt dolgokat.

Ezen a héten azonban nem csak a családtagjaimra gondoltam, hanem magamra is. Van egy kis plusz pénzem, ezért úgy döntöttem, hogy meglepem magamat is karácsonyra egy ajándékkal. Hogy pontos legyek, egy új bőrtáskára fáj már a fogam egy ideje. Az egyik kolléganőm mesélt nekem a Maxmoda táskákról, mert ő már hosszú évek óta csak olyat vesz és meg van velük elégedve, ezért úgy gondoltam, hogy ha már úgyis táskát szeretnék, utánanézek én ennek a Maxmodának.

Találtam is a neten egy Maxmoda táska webáruházat, aminek nagyon megörültem. Átnéztem a kínálatot és legalább négy olyan táskát is találtam kapásból, amit szívesen magaménak tudnék. Annyira sajnos nem vagyok eleresztve, hogy az összeset megvehessem magamnak, ezért kénytelen leszek egyet kiválasztani. Nem is értem egyébként, hogy korábban miért nem hallottam a Maxmoda táskákról, hiszen nagyon jól néznek ki, ráadásul olasz, valódi bőr táskákról beszélünk, nem valami vackokról.

Egyelőre odáig még nem jutottam el, hogy megvegyem valamelyik táskát, de az biztos, hogy karácsonyig ezt a vásárlást biztosan megejtem. Szerencsére pár nap alatt kézhez kapja az ember a kiválasztott táskát, szóval még bőven benne vagyok az időben, hiszen még majdnem egy hónap van karácsonyig. Azt viszont már eldöntöttem, hogy amint megérkezik, félre fogom tenni és majd csak az ünnepek alatt „adom át” magamnak. Vajon meg fogok lepődni az ajándékomon?

Egyébként a Maxmoda táska webáruházban nemcsak Maxmoda táskákat, hanem sok más, tök jó dolgot is árulnak, ami táskával kapcsolatos, vagy éppen ahhoz köthető. A különböző női és férfi bőr táskákon kívül vannak még például iskolatáskák, bőröndök, pénztárcák és még ékszerdobozok is! A honlapot böngészve eszembe jutott, hogy innen akár nemcsak magamnak, hanem a családom más tagjainak is rendelhetnék ajándékot.

Szerintem anyukám örülne egy szép, bőr laptop táskának, apukám egy pénztárcának, a kedvenc nagymamám pedig biztos boldogan rakná bele féltve őrzött ékszereit egy szép, új ékszerdobozba. Úgy vagyok vele, hogy még pár napot gondolkodom ezeken a dolgokon, mert nem szeretnék meggondolatlan döntést hozni, csak azért, hogy időben beszerezzek mindent. Mire eldöntöm, hogy melyik Maxmoda táska lenne leginkább a szívem csücske, addigra azt is kitalálom, hogy megrendeljem-e a családtagjaimnak is, az említett dolgokat. Szerintem holnap megkérdezem a húgomat is, hogy ő mit szól ezekhez, és akkor már a kinézett táskákról is megkérdezem a véleményét.