A tükör megláttam magam, és teljesen ledöbbentem…

Az elmúlt hetekben rengeteget dolgoztam. Építkezésekre járok, és mivel nyár van, rengeteg a munka is, télen ugyebár nem nagyon szokott senki sem építkezni. Ilyenkor óriási nagy hajtás van. Az első szabad hétvégémen anyumat látogattam meg, és vittem neki egy tükröt, amit együtt rendeltünk neki az interneten a születésnapjára. Régóta vágyott egy új előszobai tükörre, mivel a régi már egyáltalán nem illik oda, mivel azóta volt egy felújítás is már nála. Végül vettünk neki egyet és át is vittem hozzá.

Miután felfúrtam a tartókat a falra, felhelyeztem a tükröt, megnéztem, hogy áll. Sajnos nem tudtam a tükörre koncentrálni, mivel magamat néztem, hogy mennyire kimerült vagyok, és nem vagyok túl jó passzban a sok munka miatt. Anyum is megjegyezte, amolyan anyásan, nyersen, hogy „elég rosszul nézel ki, kisfiam”. Először poénnak vettem, de a tükör előtt állva láttam, hogy igaza van anyumnak. Leültetett és csinált nekem egy kávét, majd jött a faggatás, hogy miért nem pihenek többet, miért nem lazítok kicsit. Mondtam neki, magyaráztam, hogy nem lehet, mert ilyenkor van a legnagyobb hajtás, nem szabad leállni.

A telefonomat véletlenül leejtettem a szőnyegre, majd mikor lehajoltam, azt hittem elsírom magam a fájdalomtól. Próbáltam visszatartani a szenvedést, ami az arcomra ült ki, de nem ment, így anyum egyből kérdezte, hogy mégis mi a baj.

Elmeséltem neki, hogy az ízületeim teljesen kivannak. Azt mondta ízületvédő az, ami nekem kell erre, hogy ne legyen nagyobb baj belőle. Mondta anyum, hogy most akkor ő fog nekem rendelni valamit a neten. Kíváncsian vártam, vajon mi lehet az.

Felment a prevenciopatika.hu nevű weblapra, ami egy online gyógyszertár. Nem is tudtam ez idáig, hogy létezik egyáltalán ilyen, hogy webpatika. Anya gyorsan rendelt is nekem ízületvédőt. Elmesélte, hogy igazából ő rendszeresen szokott tőlük rendelni, hol fájdalomcsillapítót, hol pedig csonterősítőt, vagy bármi más vitamint például. Ilyenkor mindig többet rendel egyszerre, hogy ingyenes legyen a kiszállítás, ne kelljen érte fizetni. Ajánlott különböző gyógyszereket az ízületeimre, és végül abban maradtunk anyummal, hogy kettő féle ízületvédő gyógyszert fogok kipróbálni.

Természetesen emellé rendelt magának is, hogy a kiszállításért ne kelljen fizetnünk. Nagyon megtetszett a honlap is, mert az ízületvédőkön kívül számos más gyógyszert is találtam, amiket én is szoktam otthon tartani, beraktározni belőlük, így nagy valószínűséggel én is elkezdek ezentúl innen rendelni, mert sokkal egyszerűbb, mint lejárkálni a gyógyszertárba, sorba állni. Azért ilyenkor mindig jó érzés fog el, hogy anyum is tud még bőven újat mutatni az internettel kapcsolatban.